FredVroom.nl
Over Fred


Fred Vroom is geboren (1965) en getogen in Oudenbosch en momenteel woonachtig op het Zuid-Hollandsche eiland Goeree Overflakkee. Na zijn school- en studietijd, een aantal weekend- en vakantiebaantjes, begon hij zijn eerste echte volledige baan in 1989 bij een oppervlaktebehandelingsbedrijf.

Na ruim 3 jaar in dit bedrijf gewerkt te hebben heeft hij een volgende stap gemaakt en is hij gaan werken bij een elektrotechnische groothandel in Roosendaal, zijn eerste kennismaking met commercie. Vanaf dat moment is hij verder gegaan in de verkoop. Zo heeft hij diverse commerciŽle functies bekleed en heeft hij zich met de jaren meer en meer op het management-vlak gespecialiseerd. Fred kan omschreven worden als een peoplemanager die extravert is, in staat is om mensen te motiveren en te inspireren en ondernemend is met een duidelijke visie.
In 2004 werd Fred door zijn vrouw geÔntroduceerd binnen een telecombedrijf genaamd 'ACN Europe BV' uit Amsterdam. Die uitdaging kon hij niet laten lopen. Fred startte met het werven, selecteren en inwerken, coachen en trainen van enkele honderden onafhankelijke vertegenwoordigers van ACN, hoofdzakelijk in Nederland maar ook een aantal in 20 andere landen. Een activiteit waarin hij veel voldoening heeft en dit daarom nog steeds actief doet.

In 2005 heeft Fred besloten om zijn eigen bedrijf: SkyHigh Marketing, op te starten. Van daaruit heeft hij in eerste instantie een aantal interim opdrachten vervuld bij zowel MKB-bedrijven als Internationaal georiŽnteerde bedrijven. Fred heeft ook startende bedrijven geholpen met het opzetten van hun sales en marketing activiteiten. Dit in diverse branches: beveiliging, man-bewaking, (Maat) kleding en een bedrijf welke aan consumenten een bespaarprogram-ma aanbiedt.

Fred heeft zich in 2009 gespecialiseerd op het gebied van Internet Marketing als Internet Marketing Expert. Vanuit zijn bedrijf, SkyHigh Marketing, adviseert, begeleid en coacht hij bedrijven die (nog meer) succesvol willen zijn of worden op internet. Fred is een Motivational- en Corporatetrainer op het vlak van Marketing en Sales, hij geeft Mindset-, Marketing-, en Internetmarketing Seminars.

Fred is getrouwd en vader van 5 kinderen. Samen met zijn vrouw, Simone, welke tevens zijn klankbord en sparingpartner is, genieten ze van het leven en van Ierland. Daarnaast is Fred gepassioneerd sportvlieger en fotograaf.
Disclaimer Privacy Anti Spam Spreker Inhuren